Έβρος: Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό

Έβρος: Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό

Έλληνα αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Φερών στον Έβρο συνέλαβαν οι Τουρκικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο αστυνομικός – τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες – συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές. Η είδηση επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο των Αστυνομικών Ορεστιάδας, Ηλία Ακίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν τον αναζήτησαν από την υπηρεσία του, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη στην Τουρκία. Μαζί του συνελήφθη και η γυναίκα που τον συνόδευε, η οποία κατάγεται από τις Φέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιφύλακας είχε ανοικτό GPS στο κινητό του και φέρεται να κινείτο σε απαγορευμένη περιοχή της μεθορίου κοντά στο ποτάμι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιφύλακας κρατείται για τελωνειακές παραβάσεις. Η Ελλάδα έχει ζητήσει μέσω του σημείου επαφής στο «Καπιτάν Αντρέεβο» επίσημη ενημέρωση από Τουρκία, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει γίνει γνωστό εάν έχει ανταποκριθεί.

Πηγή: Έθνος 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EASTMEDNEWS.ORG

Δέν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη Αμερικανού διπλωμάτη στην περιοχή του Εβρου τις τελευταίες ημέρες και συνδέεται σαφέστατα με το παραπάνω γεγονός. Τα υπόλοιπα στις αρμόδιες αρχές, άν φυσικά δεήσουν να ενδιαφερθούν, τόσο για την τύχη του αστυνομικού, όσο και για την ενημέρωσή μας.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.