Μέχρι ποτέ θα τους ανεχόμαστε ;;;

Τρεις φωτογραφίες !! Τρεις αδυσώπητες αλήθειες !!!
Και ένα ερώτημα !! Μέχρι ποτέ θα τους ανεχόμαστε ;;; Και στην Ελλάδα και στο Ισραήλ !!!! ΑΡΚΕΤΑ !!!
Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζονται υα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στην Ιερουσαλήμ την Παρασκευή το βράδυ .
Asher Nathan (14), Ilya Susansky (25), Shaul Hai (68), my partners Eli (48) and Natalie (45) Mizrahi, Rafael Ben Eliyahu (56) and Irna Korolova (59)
Ο Θ!σ να αναπαύσει την ψυχή τους 🙏
Στην δεύτερη φωτογραφία εικονίζονται Παλαιστίνιοι , στο Ισραήλ , να πανηγυρίζουν 😡😡🤢🤢την τρομοκρατική επίθεση που κόστισε την ζωή επτά Εβραίων !!
Και ερχόμαστε στην τριτη φωτογραφία . Στην οποία εικονίζονται πάλι Παλαιστίνιοι να γιορτάζουν την τρομοκρατική επίθεση και τον θάνατο των επτά Εβραίων
Αλλά η φωτογραφία αυτη ΔΕΝ είναι από το Ισραήλ . Είναι στην ΕΛΛΑΔΑ και συγκεκριμένα στην ΚΩ !!!😡😡😡🤢🤢🤢
Ειδικότερα :
Κως: Παλαιστίνιοι μετανάστες… πανηγύρισαν την επίθεση με επτά νεκρούς σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ – Δείτε βίντεο
Όταν τα νέα μεταδόθηκαν από αραβόφωνα δίκτυα, Παλαιστίνιοι μετανάστες άρχισαν να… υμνούν τον Αλλάχ και να τραγουδούν!
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Κω, λόγω της σύναξης μεταναστών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ, δίχως προειδοποίηση, όταν αρκετοί από τους φιλοξενούμενους βγήκαν από τους οικίσκους τους στον προαύλιο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, οι μετανάστες, αραβόφωνοι και Παλαιστίνιοι στην πλειονότητά τους, φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.
Ζήτω η Παλαιστίνη» ακούγονται να λένε μεταξύ άλλων, ενώ τραγουδούσαν και ένα παραδοσιακό παλαιστινιακό τραγούδι, με τίτλο «Είμαι Παλαιστίνιος». Δεν έλειψε, δε, και η γνωστή ιαχή «Αλλάχου Ακμπάρ», δηλαδή «ο Θεός είναι μεγάλος».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αυθόρμητη εκδήλωσή τους ήρθε, αφότου έγινε γνωστή στις αραβόφωνες κοινότητες των social media η πολύνεκρη επίθεση σε συναγωγή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Συνολικά επτά Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη συνοικία Neve Yaakov.
Το προσωπικό της δομής τέθηκε την ώρα εκείνη σε επιφυλακή για τυχόν επεισόδια, μετά από περίπου μισή ώρα ωστόσο οι μετανάστες αποχώρησαν, επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους.
Η Κλειστή Δομή της Κω έχει πληθυσμό περίπου 1.000 άτομα, εκ των οποίων η πλειονότητα είναι παλαιστινιακής καταγωγής.
Και η απορία μου ❗️❗️❗️❗️
Τι δουλειά έχουν στην Ελλάδα αυτοί ;;; Και μάλιστα σε νησί στρατηγικής σημασίας όπως η ΚΩΣ ;;;
Με ποιο δικαίωμα τους επιτρέπονται τέτοιες ενέργειες που στρέφονται και εναντίον της Ελλάδας και εναντίον του φίλου και αδελφού κράτους του Ισραήλ ;;;
Είναι γνωστό ότι πολλοί Παλαιστίνιοι από αυτούς που « φιλοξενούνται» 😒😡στην χώρα μας , έχουν εμπλακεί σε πάμπολλες έκνομες ενέργειες από συμμετοχή στα κυκλώματα μεταφοράς παράνομων μεταναστών , σε εμπρησμούς κλπ .
Έως ποτέ η ανοχή ;;; Αυτοκτονούμε ;;;;
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.