Με τεχνική υποστήριξη κρατιούνται πλέον.. Ως πότε;;

Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

πηγή:   nikolaosanaximandros.gr

Με τεχνική υποστήριξη κρατιούνται πλέον.. Ως πότε;; Με τις τράπεζες να κλείνουν σε όλο τον κόσμο, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να κρατιέται με τεχνική υποστήριξη εδώ και καιρό και το δολάριο ΗΠΑ να αποχωρεί απότομα από το διεθνές εμπόριο και να μην χρησιμοποιείται από την Κίνα, τη Ρωσία και άλλα έθνη στο σύστημα BRICS που υποστηρίζεται από χρυσό, δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειτε να επέλθει παγκόσμια κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Τα νομίσματα που δεν είναι συνδεδεμένα με τον χρυσό είναι πλέον «φούσκες» – Το τέλος των δημόσιων ελλειμμάτων και το νέο «υγιές χρήμα».. Η νομισματική επανάσταση που ξεκινά από τον άξονα Ρωσίας και Κίνας και θα αλλάξει τη παγκόσμια οικονομία.. Γεγονότα επάνω στην παγκόσμια οικονομία που εμείς τα είχαμε προβλέψει και γράφαμε για αυτά χρόνια πριν, έρχονται τώρα και αποκαλύπτονται και από τα μεγάλα οικονομικά ιστολόγια της χώρας μας… Τότε που γράφαμε άρθρα όπως τα παρακάτω που μπορείτε να δείτε, χαρακτηριζόμασταν ως συνωμοσιολόγοι… Όταν λέγαμε ότι το fiat money και τα δολάριο/ευρώ τελειώνουν, μας έλεγαν τρελούς και ονειροπαρμένους…. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναφορές μας για το QFS και το νόμο NESARA/GESARA… Τρελούς μας λένε αλλά θα έρθει επίσης η ώρα που μεγάλα ιστολόγια θα τα αναφέρουν καθημερινά…

Οι οικονομικές εξελίξεις στον νέο οικονομικό άξονα της Ρωσίας και της Κίνας γενικά δεν βρίσκονται στο επίκεντρο στην επικαιρότητας τουλάχιστον στα δυτικά ΜΜΕ εξαιτίας μιας τάσης της Δύσης για αυτοεξαπάτηση.
Η επιβεβαίωση εκ μέρους της Ρωσίας ότι ένα νόμισμα διακανονισμού εμπορικών συναλλαγών στο πλαίσιο της διαδικασίας διεύρυνσης της ομάδας BRICS βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στη σύνοδο κορυφής του Γιοχάνεσμπουργκ τον Αύγουστο του 2023 δεν βρίσκεται σχετικά στο παρασκήνιο, και ακόμη και οι υγιείς υποστηρικτές της ελεύθερης κυκλοφορίας του χρήματος εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί όσον αφορά τις εξελίξεις.

Αλλά όλα μένει να φανούν σε τρεις εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, αυτό που είναι το πραγματικά επαναστατικό είναι ότι νέοι κανόνες χρυσού θα μπορούσαν να επιστρέψουν στον απόηχο ενός νέου νομίσματος διακανονισμού εμπορικών συναλλαγών που υποστηρίζεται από χρυσό.

«Βόμβα» στα πετροδόλαρα: Ινδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ολοκλήρωσαν την πρώτη πώληση πετρελαίου σε ρουπίες

Σε ένα άλλο πλήγμα για την κυριαρχία του δολαρίου, η Ινδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ολοκλήρωσαν ένα εμπόριο πετρελαίου χωρίς να μετατρέψουν τα τοπικά νομίσματα σε δολάρια για πρώτη φορά τη Δευτέρα 14/8, καθώς το κορυφαίο διυλιστήριο της Ινδίας πραγματοποίησε πληρωμή για το πετρέλαιο σε ρουπίες.

Η Indian Oil Corp. αγόρασε ένα εκατομμύριο βαρέλια πετρελαίου από την Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου του Άμπου Ντάμπι σε μια συναλλαγή χωρίς δολάρια.
Η πώληση πετρελαίου ήταν η πρώτη μετά την σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) των δύο χωρών τον Ιούλιο. Η συμφωνία καθιέρωσε το σύστημα διακανονισμού τοπικού νομίσματος (LCS), το οποίο διευκολύνθηκε από την Αποθεματική Τράπεζα της Ινδίας και την Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το σύστημα επιτρέπει στις δύο χώρες να συμμετέχουν σε διμερές εμπόριο χρησιμοποιώντας ρουπίες και ντιρχάμ.
Σύμφωνα με δήλωση της Reserve Bank of India, η συμφωνία θα διευκολύνει τις «αδιάλειπτες διασυνοριακές συναλλαγές και πληρωμές και θα ενθαρρύνει μια μεγαλύτερη οικονομική συνεργασία».

BYE BYE ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΟ!!!

Και κοιτάτε τώρα να δείτε που και η Σαουδική Αραβία θα τιμολογεί οσονούπω τις πωλήσεις πετρελαίου της σε κινέζικο νόμισμα.. Μια Σαουδική Αραβία που έχει κάνει αίτηση ένταξης της στους Brics… Αυτό λέγεται κατάρρευση του δολαρίου και ο επερχόμενος Μαύρος Κύκνος θα είναι ο πιο εντυπωσιακός από ποτέ…

Η μείωση συναλλαγών μέσω δολαρίου στο παγκόσμιο εμπόριο πετρελαίου είναι ένα πραγματικά άσχημο νέο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η οποίες όσο είχαν τη πλειονότητα των παγκόσμιων πωλήσεων πετρελαίου τιμολογείται σε δολάρια.
Αυτό εξασφάλιζε μια συνεχή ζήτηση για το δολάριο, καθώς κάθε χώρα χρειαζόταν δολάρια για να αγοράσει πετρέλαιο. Η συγκεκριμένη διαχείριση βοηθούσε στην υποστήριξη των πολιτικών «δανείζεται και ξοδεύει» της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μαζί με τα τεράστια ελλείμματά της . Όσο ο κόσμος χρειάζεται δολάρια για το πετρέλαιο, εγγυάται τη ζήτηση για δολαρίων.
Αυτό σημαίνει ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μπορεί να συνεχίσει να τυπώνει δολάρια για τη δημιουργία εσόδων από το χρέος. Τώρα όμως αυτά αλλάζουν.. Και έτσι αλλάζει και η επιρροή των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών της, επάνω σε πολλά κράτη…

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΣΟΡΟΣ.. Η ΜΚΟ Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος θα κλείσει μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της στην ΕΕ και θα χρηματοδοτήσει φιλελεύθερους σκοπούς αλλού, ανέφερε την Τρίτη το Reuters, επικαλούμενο εσωτερικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Αν και παραμένει ασαφές πού θα κατευθύνει τις προσπάθειές του ο Σόρος, ο γηράσκων δισεκατομμυριούχος έχει αγωνιστεί για την αλλαγή καθεστώτος στην Κίνα τα τελευταία χρόνια.

«Τελικά, η νέα εγκεκριμένη στρατηγική κατεύθυνση προβλέπει την απόσυρση και τον τερματισμό μεγάλου μέρους των σημερινών εργασιών μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετατοπίζοντας την εστίαση και την κατανομή των πόρων μας σε άλλα μέρη του κόσμου«, φέρεται να αναφέρεται στο email προς τους εργαζόμενους.

Μεγάλο μπελά έχουν βρει και οι αποικιοκράτες στην Αφρική… Που την εκμεταλλεύονταν πολλά χρόνια και την γεννοκτονούσαν.. Ειδικά η Γαλλία δεν σταμάτησε ποτέ να λεηλατεί την Αφρική, τώρα τα τραπέζια αλλάζουν.

Όπως καταδεικνύουν οι εξελίξεις στη Δυτική Αφρική, οι γαλλόφωνες χώρες δεν είναι πλέον διατεθειμένες να αποδεχτούν τη γαλλική νεοαποικιοκρατία. Με τον παράγοντα φόβο να αφαιρεθεί τελικά, η αναζήτηση της Αφρικής για γνήσια ανεξαρτησία καρποφορεί σταθερά.

Και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι και πληθυσμιακά συρρικνώνονται οι χώρες που είναι μαριονέττες των παγκοσμιοποιητών, βλέποντας τη μια μετά την άλλη τις χώρες να στρέφονται προς την Ασιατική συμμαχία και τους Brics.. Έχουν ήδη χάσει μεγάλο μέρος από τη δύναμη τους οι μέχρι τώρα δερβέναγες του πλανήτη και βλέπουμε ότι χάνουν συνεχώς και άλλα κράτη μέλη… Και βέβαια βρίσκονται σε πανικό…

 

https://nikolaosanaximandros.gr/me-techniki-ipostiriksi-kratiountai/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.