Νέος εμπρησμός και στο ΚΥΤ Σάμου.

آتش سوزی کمپ ساموس

Δημοσιεύτηκε από Refugees Union στις Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Πρίν λίγες ημέρες γίνανε πολλαπλοί εμπρησμοί στην Λέσβο, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το camp της Μόριας. Η πράξη αποδίδεται σε 6 ανήλικους μετανάστες, γεγονός που επιεικώς χαρακτηρίζεται αστείο, μιάς και αφ’ ενός ως ανήλικοι είναι δεδομένο ότι θα λάβουν ποινές χάδι και θα αποφύγουν την δίωξη οι ενήλικοι συνεργοί τους, αφ’ ετέρου είναι νομοτελειακά αδύνατον έξη άτομα να οργάνωσαν την συντεταγμένη εκκένωση του camp δυναμικότητας 14000 ατόμων, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σήμερα καίγεται το ΚΥΤ Σάμου, αύριο θα καεί το νέο προσωρινό camp του Καρά-Τεπέ, αφού όπως έχουμε προαναφέρει εδώ, υπάρχουν τα άτομα και οι “καβάντζες” των ΜΚΟ διάσπαρτα στο νησί που θα επιτρέψουν τους νέους εμπρησμούς, αλλά και χτυπήματα σε soft targets , υποδομές, δίκτυα ΔΕΚΟ με σκοπό την αποσταθεροποίηση της ζωής στο νησί, εν όψει φυσικά της 2ης και 3ης φάσης του υβριδικου σχεδίου πολέμου που σχεδιάζει εδώ και καιρό η ΜΙΤ της οποίας η δραστηριότητα φαίνεται να μήν ενοχλεί και τόσο τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, οι οποίες υποτάσσονται πρόθυμα στις προσταγές του Βερολίνου για αποκλιμάκωση και αποστρατικοποίηση των νησιών του Αν. Αιγαίου.

Εχουμε τονίσει σε αμέτρητες ευκαιρίες ότι οι παράνομοι μετανάστες με καταγωγή από χώρες τις οποίες γεωπολιτικά επηρεάζουν οι αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι εν δυνάμει εισβολείς της Ελλάδος και αναμένουν τις εκάστοτε εντολές τους, οι οποίες δίδονται μέσω των ίδιων δικτύων που τους έφεραν στην Ελλάδα, δηλαδή ΜΚΟ, την ξεδιάντροπη λειτουργία των οποίων ανέχεται, αν όχι ευλογεί, η Ελληνική Πολιτεία.

Το βίντεο είναι τωρινό από την Σάμο, η ιστορία αυτή δεν τελειώνει σύντομα, για την ακρίβεια, παρακολουθούμε την αρχή του τέλους…..

 

Jonathan Κωνσταντίνου
Διευθυντής του EastMed Strategic Studies Institute.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.