Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού του Camp της Μόριας από τζιχαντιστές

Το Camp της Μόριας δεν υφίσταται πλέον, παραδόθηκε στην πυρά, μετά από ένα καλά μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού που συντονίστηκε από τους παράνομους μετανάστες που κατοικούν εκεί και σκοπό είχε να προκαλέσει τεράστια αναστάτωση τόσο στην Μυτιλήνη, όσο και στην Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία φαίνεται ότι θα υποχωρήσει στο αίτημα της Γερμανίας περί “ενσωμάτωσης των παράνομων μεταναστών” στην Ελληνική Κοινωνία.

Την άποψη ότι υπήρξε τουρκικός δάκτυλος στη φωτιά που κατέστρεψε τον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας εξέφρασε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα, ο κ. Μουτζούρης είπε ότι αρχικά σημειώθηκε πετροπόλεμος αφού ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν 35 θετικοί στον κορωνοϊό «και μετά ως δια μαγείας ξεκίνησε η φωτιά».

«Υπήρξε αντίδραση στο να απομονωθούν αλλά υπήρξαν και άτομα που ήθελαν να τα διογκώσουν τα γεγονότα» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονταν στη Μόρια είπε ότι «υπάρχει κάθε καρυδιάς-καρύδι.

»Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να υπάρξουν συμβάντα προς όφελος της γείτονος χώρας».

Ζήτησε, επίσης, να κηρυχθεί η Λέσβος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επανερχόμενος στο αίτημα «οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν και να μετακινηθούν από τα νησιά».

Φανταζόμαστε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την 8 Σεπτ. 2020 έγινε τεράστια εκδήλωση στο Βερολίνο για την “εκκένωση της Μόριας”…….

 

Ηδη είχαμε ενημερώσει μέχρι και την 10 Μαρτίου 2020 την Ελληνική Κυβέρνηση ως Γεωστρατηγικό Κέντρο για τους σοβαρότατους κινδύνους παραμονής των λαθρομεταναστών στην Μόρια και στά άλλα camp, φρονούμε ότι είναι πλέον καιρός να αποχαρακτηρίσουμε μέρος της επιστολής την οποία αντιγράφουμε κάτωθι:

”                              CLASSIFIED – NOT FOR PUBLIC RELEASE

 

Republicans Overseas Hellenic Chapter

EASTMED STRATEGIC STUDIES INSTITUTE                           10 March 2020

5 point plan for stabilization of the Greek-Turkish relations and normalization of the illegal immigration issue in Greece

  1. Detention camp for all illegal migrants in the island of Poliaigos (note that this island is outside Turkish claims by far), provided that the following conditions are met:

A1) the camp must be operated exclusively by Hellenic Republic Forces modeled on the ICE operational standards.

A2) the camp must be completely closed to ALL NGOs, including IMO and similar organizations.

A3) Complete news blackout and complete electronic suppression must be actively enforced, including cellphone jammers and active confiscation of any non-authorized electronic audio or video devices belonging to enforcement personnel. All communication between the camp and the outside world must be banned, save official documents.

A4) the island must be placed under martial law and access to it by any means must be actively prohibited for any reason, even SAR.

A5) Similar protocols to ICE operations must be enforced to achieve the voluntary repatriation goals.

A6) All migrants in the Hellenic Republic who have not yet achieved refugee status on a permanent basis should be directed to this camp, which may be partitioned by country of origin to avoid frequent fighting among its guests.………… ”

 

 

Η Ελλάδα εθελοτυφλεί άν συνεχίζει να πιστεύει ότι οι παράνομοι μετανάστες που ευρίσκονται στην επικράτειά της έχουν “αθώους” σκοπούς. Δεν ήρθαν στην Ελλάδα μόνον για να εισπράξουν τα πλουσιοπάροχα επιδόματα ή να επιβαρύνουν το ήδη εξασθενημένο Ελληνικό Κράτος, τις δομές Υγείας και Προνοίας ή τις κοινωνικές του υπηρεσίες. Ηρθαν στην Ελλάδα με αποστολή την διείσδυση, διάβρωση και αναμονή εντολών για εξέγερση στον κατάλληλο χρόνο και τόπους, έτσι ώστε να απασχολήσουν στην κρισιμότερη και πιό δύσκολη στιγμή τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις και Δυνάμεις Ασφαλείας, αλλά και για να διχάσουν την ήδη διχασμένη Ελληνική Κοινωνία.

Η επιστολή συνέχισε με άλλα 4 σημεία τα οποία ακόμα δεν ανακοινώνουμε για λόγους ασφαλείας και Εθνικού Συμφέροντος, καθότι αφορά ενεργά μέτωπα της Ελλάδος με την Τουρκία.

 

Ευχόμεθα πλέον να εισακούγονται οι προτροπές μας, όπως και αυτές του Προέδρου Τράμπ για την υπογραφή της πλήρους αμυντικής συμφωνίας 3+1, διότι η Ελλάδα πλέον δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

Η Μόρια είναι η πρώτη από 3 κινήσεις αντιπερισπασμού της Τουρκίας, κύριος στρατηγικός στόχος της οποίας εξακολουθεί να παραμένει η κατάληψη-αποδυνάμωση του Καστελλορίζου ως νήσου που εδραιώνει την Ελληνική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο και επιτρέπει τον ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, κάτι που φυσικά τρέμουν το Βερολίνο και Πεκίνο, αλλά φυσικά και το proxy-state (κράτος αντιπρόσωπος) τους στην περιοχή, ήτοι η Τουρκία.

Για πολλοστή φορά, προειδοποιούμε την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Κοινωνία, ότι μόνον δεινά μας περιμένουν από την τυφλή πρόσδεσή μας στο άρμα του Βερολίνου, τόσο στην πολιτική καταστολής του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, όσο και στην άμεση ανάγκη για σύσταση περιφερειακών αμυντικών συμμαχιών με φίλιες χώρες, όπως το Ισραήλ, φυσικά η Γαλλία, η Κύπρος την οποία έχουμε δεκαετίες να συνδράμουμε έμπρακτα, Αίγυπτος, Σερβία, χώρες που έχουν κοινό χαρακτηριστικό με εμάς την απέχθεια προς τον νέο Οθωμανικό νεο-ιμπεριαλισμό με Γερμανικές και Κινεζικές πλάτες.

Αναφέρουμε και παλαιότερη δήλωση του Προέδρου Τράμπ αναφορικά με το θέμα της λαθρομετανάστυσης εδώ:  https://eastmednews.org/tramp-einai-ntropi-poy-epitrepetai-i-metanasteysi-stin-eyropi-chanete-ton-politismo-sas/

Αν δεν δράσουμε σύντομα σε όλα τα ανωτέρω, μόνον δεινά μας περιμένουν, οι δε συμμαχίες προυποθέτουν ειλικρίνεια, αλλά κυρίως αμοιβαιότητα, δηλαδή είναι άμεσα αναγκαίο να συμμετάσχουμε με στρατεύματα τόσο στο Μαλί, αλλά ίσως και εναντίον της Χαμάς στο Ισραήλ, δηλαδή κατά των αδελφών Μουσουλμάνων σε όλη την εγγύς σε εμάς περιφέρεια, μιάς και οι αδελφοί Μουσουλμάνοι ως κίνημα είναι πίσω από τον νεο-Οθωμανισμό.

Εδώ εκτενής ανάλυσή μας για τις Ναζιστικές ρίζες των Αδ. Μουσουλμάνων: https://eastmednews.org/review-of-the-current-threat-posed-by-the-muslim-brotherhood-and-its-affiliated-terrorist-organisations/ στα αγγλικά και εδώ:
https://www.zougla.gr/kosmos/article/i-mousoulmaniki-adelfotita-ke-i-apili-tis-die8nous-tromokratias   σε Ελληνική μετάφραση.

1 Comment
  1. Μετά από 40 χρόνια αντι-αμερικανισμού, πώς να πεισθούν οι πολιτικοί μας που έχουν πλέον παγιωμένες αντιλήψεις; Δεν είναι τυχαία η υποστήριξη τους στους -κατ’ ουσίαν αντιαμερικανούς- Δημοκρατικούς. “Αμερικανόδουλους” πολιτικούς έχουμε, γνήσιους φιλοαμερικανούς όχι. Δυστυχώς οι φιλο-Αμερικανοί είμαστε μια μειονότητα στην Ελλάδα και δεν επηρεάζουμε τα πράγματα.
    Η πρόταση πάντως τοπικών συμμαχιών είναι και πράξη διεμβολισμού της ΕΕ που με βρίσκει σύμφωνο. Οι Γάλλοι από τον άξονα Παρισίων – Βερολίνου ουδέν απεκόμισαν και είναι καιρός να παίξουν μόναδικό πεδίο που ακόμα υπερισχύουν: τη στρατιωτική ισχύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.