Ο νταβατζής ξαναχτύπησε !!!!!

Μερίδιο για τα κατεχόμενα από το νέο κοίτασμα στην κυπριακή ΑΟΖ θέλει η Τουρκία
Αναγνώρισε πως είναι εκτός δικαιοδοσίας της Τουρκίας το τεμάχιο 6 ο Φατίχ Ντονμέζ – Μίλησε για άδικες συναλλαγές κατά των Τ/κ – «Έχουν δικαίωμα να επωφεληθούν»
Μερίδιο για λογαριασμό του ψευδοκράτους από το Κυπριακό κοίτασμα στο 6ο οικόπεδο ζήτησε ο υπουργός ενέργειας και φυσικών πόρων της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, ο οποίος πάντως αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι εκτός της δικαιοδοσίας της χώρας του.
Μιλάμε δηλαδή για απίθανο θράσος !!!!
Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Φατίχ Ντονμέζ τόνισε ότι «τόσο το Υπουργείο Εξωτερικών της “τδβκ” όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών μας, έκαναν αξιολογήσεις σχετικά με το έργο που έγινε σε αυτόν τον τομέα. Το 6ο οικόπεδο είναι εκτός δικαιοδοσίας της Τουρκίας, αλλά θα κάναμε λάθος αν βλέπαμε την Κύπρο να αποτελείται μόνο από τη μία πλευρά. Όλοι όσοι ζουν στο νησί της Κύπρου έχουν δικαίωμα να επωφεληθούν από τους πόρους. Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιες οι συναλλαγές που γίνονται όταν αγνοούν το άλλο μέρος.
Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Εξωτερικών μας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι θα πρέπει να προστατεύονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συμπατριωτών μας που ζουν στη Βόρεια Κύπρο».( ο νταβατζής που λέγαμε )
Τέλος ο κ. Ντονμέζ προσέθεσε ότι «θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες εξερεύνησης και γεωτρήσεων στη Μεσόγειο στη δική μας υφαλοκρηπίδα, στις περιοχές δικαιοδοσίας μας. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται στο πλαίσιο ενός επιχειρηματικού σχεδίου».
Πηγή: skai.gr
May be an image of outdoors

Comment
Share
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.