ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η σελίδα Ρεπουμπλικανοί στο Εξωτερικό(RepublicansOverseas) παρέχει αμφίδρομη υποδομή για να διατηρήσει τους Ρεπουμπλικανούς που ζουν πέραν του Ατλαντικού πολιτικά ενημερωμένους και ταυτόχρονα παρέχει μηχανισμούς για να κατευθύνει τις πολιτικές τους ανησυχίες τους ξανά σε πολιτικούς αρχηγούς και υποψήφιους προέδρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Να εμπνεύσουμε τα εννέα εκατομμύρια των Αμερικανών πέραν του Ατλαντικού, ώστε εμπλακούν όλο και πιο πολύ στη δημοκρατική πολιτική διαδικασία των ΗΠΑ μέσω των ενημερώσεων, της πολιτικής έρευνας και της υποστήριξης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Οι Αμερικανοί που ζουν και δουλεύουν πέρα από τον Ατλαντικό αγαπούν την πατρίδα τους και επιθυμούν μια δυνατή και ακμάζουσα Αμερική που χαίρει σεβασμού σε όλο τον κόσμο. Οι Ρεπουμπλικανοί στο Εξωτερικό κρατούν τους Αμερικανούς πέραν του Ατλαντικού πολιτικά ενήμερους και παρέχουν μηχανισμό απεύθυνσης του πολιτικού τους ενδιαφέροντος ξανά σε πρεσβύτερους πολιτικούς ηγέτες και προεδρικούς υποψηφίους. Το όραμα των Ρεπουμπλικανών στο Εξωτερικό είναι να εκπροσωπήσουν το απαράμιλλο ενδιαφέρον των Αμερικανών πέραν του Ατλαντικού ώστε να εκλέξουν ομοσπονδιακούς υποψηφίους που θα ανταποκριθούν σε αυτό το ενδιαφέρον, και να επηρεάσουν αποτελεσματικά την πολιτική.