Ο Μπάιντεν δεν θα μιλήσει στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου

Πηγή: westernjournal.com

Ο Τζο Μπάιντεν προετοίμαζε την ομιλία του για την 20η επέτειο της 9ης Σεπτεμβρίου, ο λόγος άλλωστε της εσπευσμένης απόσυρσης από το Αφγανιστάν ήταν η επιμονή του Μπάιντεν να καυχηθεί για όλα πώς έκανε αυτό που κανένας άλλος πρόεδρος μετά την 11η Σεπτεμβρίου, έβαλε τέλος στον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

«[Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου] Jen Psaki επιβεβαιώνει ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα πραγματοποιήσει ζωντανή ομιλία στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε στο Twitter ο ανταποκριτής του Breitbart News στον Λευκό Οίκο, Τσάρλι Σπάιρινγκ.

Το Reuters ανέφερε ότι ο πρόεδρος, αντί να απευθυνθεί ζωντανά στο έθνος το Σάββατο, σχεδιάζει να επισκεφθεί τα τρία μνημεία των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, αγνοώντας τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου που του ζήτησαν να μην το πράξει.

Στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, οι Αμερικανοί θρηνούν για την απώλεια ανθρώπων, μερικοί από τους οποίους δεν ήταν ούτε σε ηλικία να αγοράσουν αλκοόλ, για τους 13 νεκρούς που με τις ενεργειές τους οδήγησε στον θάνατο για τους εκαντοντάδες εγκλωβισμένους που παράμειναν στο Αφγανιστάν, για τα 85 δις δολάρια εξοπλισμό που παρέδωσε στα χέρια των Ταλιμπάν.

Το χειρότερο όλων είναι πως οι Ταλιμπάν φαίνεται να ετοιμάζονται να ανακοινώσουν Κυβέρνηση στις 11 Σεπτεμβρίου, υπογραμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ήττα των ΗΠΑ

 

δείτε το άρθρο εδώ: https://www.westernjournal.com/taliban-thrilled-psaki-confirms-biden-will-not-speak-20th-anniversary-9-11/?utm_source=site&utm_medium=aggregator10&utm_campaign=can

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.