Σε εξέλιξη υβριδική παραστρατιωτική επιχείρηση μελών HAMAS στην Λέσβο

ανακοίνωση EastMed Strategic Studies Institute

9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 15:00

από διαρκείς ενημερώσεις που έχουμε από μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Λέσβο που απασχολούνται σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην νήσο, διαπιστώθηκε ότι σήμερα 9-10-2020 ένας αριθμός περίπου 1000-1200 τζιχαντιστών έχουν ήδη διασπαρεί στα ορεινά συγκροτήματα της νήσου Λέσβου, οπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα και εμπρηστικούς μηχανισμούς, σκοπεύουν να γενικεύσουν τον εμπρησμό της Νήσου Λέσβου και σε περιοχές που δεν γειτνιάζουν με τον καταυλισμό μεταναστών της Μόριας, τον οποίον έκαψαν για δεύτερη φορά χτές, 8-10-2020.

Οι μετανάστες αυτοί είναι νέοι, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ετοιμοπόλεμοι και λαμβάνουν οδηγίες και συντονισμό μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, μέσω δε εφαρμογών GPS γνωρίζουν το ακριβές στίγμα τους και μπορούν να δέχονται ακριβείς διαταγές κρούσης, αλλά και να ενημερώνουν τους καθοδηγητές τους εκτός συνόρων Ελληνικής επικράτειας. Μάλιστα στις τάξεις τους υπάρχουν και δεκάδες Al Tanzim – Al Has δηλαδή η ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας των εκτελεστών (assasini) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.

Συνιστούμε κατ’ελάχιστον και άμεσα να επιβληθεί στις επίμαχες περιοχές άμεση διακοπή συνδέσεων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, να αποσταλεί Στρατός και Εθνοφυλακή και με την συνδρομή των τοπικών κοινωνιών που γνωρίζουν την περιοχή προκειμένου να εξουδουτερωθούν άμεσα και αστραπιαία οι παραστρατιωτικές αυτές ομάδες που έχουν ως στόχο, εγκαταστάσεις υποδομών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και άσκηση ψυχολογικού πολέμου.

Οι ΕΔ πρέπει και με την χρήση θερμικών καμερών την νύχτα ειδικά απόψε, για να αποτρέψουν το άμεσο και επικείμενο μπαράζ δολιοφθορών που αναμένεται. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιάς και φρονούμε ότι πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του σχεδίου αντιπερισπασμού της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας, ώς έχουμε αναλύσει σε προηγούμενή μας προειδοποίηση.

Jonathan Κωνσταντίνου
Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του
Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ

 

 

7 Comments
 1. πρίν προλάβουμε να ανεβάσουμε την είδηση αυτή, ενημερώθηκε προφορικώς αρμόδιο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας. Από ότι πληροφορηθήκαμε, αρνήθηκαν να δράσουν επί της ενημέρωσης, επειδή ήτο προφορική, ζητήσανε να αποσταλεί γραπτώς και με φυσική υπογραφή του καταγγέλλοντος.

  αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο και τεμπελχανάδες ανίκανοι ανευθυνουπεύθυνοι γραφειοκράτες….

  Να καίγεται η Πατρίδα και να κολλάνε στους τύπους…… λες και οι τζιχαντιστές θα περιμένουνε να προλάβουμε να βάζουμε σφραγίδες, υπογραφές και τυπικούρες…. ή μήπως νομίζουν ότι θα σβύσουν τις φωτιές των εμπρησμών πνίγοντάς τες με το ατελείωτο Ελληνικό χαρτοβασίλειο…..

  Μετά ρωτάνε κάποιοι γιατί η Ελλάδα βαίνει από το κακό στο χειρότερο……
  Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας…..

 2. ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!!!

  τώρα και ώρα 13:30 ενημερωθήκαμε ότι επεχειρήθηκε πυρπόληση των πετρελαικών εγκαταστάσεων του Μαμιδάκη στην Σκάλα Λουτρών Μυτιλήνης. Υπάρχουν ακόμα υπολείματα καυσίμων και η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύσανε, πλήν όμως μέσα στην νύχτα θα υπάρξουν και νέοι εμπρησμοί, καθώς οι τζιχαντιστές με την αρωγή των ΜΚΟ έχουν διασπείρει εμπρηστικούς μηχανισμούς σε όλο το νησί κοντά σε ευαίσθητες εγκαταστάσεις.

  η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, η κυβέρνηση παρακολουθεί, όμως δεν πράττει.

 3. Η αλήθεια για την Μόρια!

  Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες μιας Γερμανίδας ακτιβίστριας για την οργανωμένη πυρπόληση της Μόρια.
  Την ώρα που σύσσωμος ο «θαυμαστός κόσμος» των ελληνικών ΜΜΕ προσπαθεί με συντονισμένες καμπάνιες και ψευδοανθρωπισμούς να βομβαρδίσει το έτσι κι αλλιώς ευάλωτο από τις κρίσεις θυμικό μας και να εκβιάσει φιλάνθρωπα συναισθήματα για όσα θλιβερά διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στη δεινοπαθούσα Λέσβο, μια Γερμανίδα, γνωστή ακτιβίστρια κι εθελοντής συνοδός προσφύγων που βρίσκεται αυτές τις «παράξενες ημέρες» στη Λέσβο, η Ρεβέκκα Σόμερ, παραχώρησε σήμερα μια (τηλεφωνική) συνέντευξη ποταμό σε γερμανική ιστοσελίδα (*) (*)που όντως «βάζει τα πράγματα στη θέση τους», που πολλοί «πολυπολιτισμικοί» στην ελληνική κυβέρνηση και αλλού κάνουν πως δεν βλέπουν (άγνωστο γιατί).
  Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από τον «ποταμό» της συνέντευξης για τις «πολλές πυρκαγιές που πυροδοτήθηκαν σκόπιμα και με τη βοήθεια ακτιβιστών ΜΚΟ».

  Ι. Ποιος έβαλε τις φωτιές.
  «Δεν ήταν οι νησιώτες που έβαλαν τη φωτιά, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι στον καταυλισμό υποδοχής. …. μπορούσα να δω ότι η πυρκαγιά στο επίσημο καταυλισμό έκαιγε ήδη έντονα και ότι στον ανεξέλεγκτο χώρο έξω από τον επίσημο καταυλισμό, ξεκίνησαν πολλές μικρές πυρκαγιές με συντονισμένο τρόπο την ίδια στιγμή… Σε πολλά μέρη. Ήταν μια συντονισμένη δράση με στόχο την πυρπόλυση ολόκληρου του καταυλισμού. Χθες το βράδυ οι δικές μου “επαφές” στο στρατόπεδο είδαν έναν άνδρα και μια γυναίκα, σύμφωνα με τη δήλωσή τους, από γερμανικές ΜΚΟ, οι οποίοι με μια ομάδα Αφγανών και Αράβων έβαζαν συστηματικά φωτιές στην πλευρά όπου είχαν τις σκηνές τους. Προηγουμένως όλοι οι κάτοικοι του καταυλισμού προειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από το στρατόπεδο.»

  ΙΙ. Παρεμπόδιση της προσπάθειας κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
  «… Για ολόκληρες εβδομάδες που ήμουν εδώ, υπήρχαν πάντα πολλές πυρκαγιές σε πολλά μέρη που ξεκίνησαν ταυτόχρονα. Δηλαδή μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η φωτιά πυροδοτήθηκε σκόπιμα, σε αντίθεση με αυτό που συχνά διαδίδεται στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, όπου λέγεται ότι ήταν οι ίδιοι οι νησιώτες (που έβαλαν τη φωτιά)… Αυτοί οι εθελοντές πυροσβέστες μου έχουν ήδη πει ότι οι διαμένοντες στον καταυλισμό τους κοροϊδεύουν και τους προσβάλουν λεκτικά όταν σβήνουν τις πυρκαγιές. Επίσης, η ίδια μπόρεσα να παρατηρήσω σε αρκετές περιπτώσεις πώς οι πυροσβέστες, αλλά και οι αστυνομικοί γελοιοποιούνται και χλευάζονται. Οι περισσότεροι αιτούντες άσυλο εδώ δεν δείχνουν σεβασμό και συχνά είναι απίστευτα επιθετικοί απέναντι στην αστυνομία. Αλλά το βράδυ της Δευτέρας ήταν πραγματικά ιδιαίτερα άσχημα. Οι πυροσβέστες εμποδίστηκαν βίαια από την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με σαφή στόχο να καούν τα πάντα.»

  ΙΙΙ. Διαμονή των μεταναστών μετά την πυρπόληση.
  «…. Αλλά προφανώς πολλοί από αυτούς πήγαν απλά και στα βουνά. Το πρόβλημα τώρα, και η ανησυχία των γύρω χωριών και των κατοίκων, είναι επειδή πολλοί από αυτούς είναι βίαιοι και οπλισμένοι. Προς το παρόν βρίσκονται σε ομάδες πέντε ή δέκα ατόμων … οι μετανάστες εμφανίζονται παντού, μερικοί από τους οποίους έχουν μαζί τους σιδερολοστούς ή παρόμοια. Έχουν όλα τα είδη όπλων στον καταυλισμό που τα έχω δει, από σπαθιά μέχρι μαχαίρια, υπάρχουν επίσης φήμες για πυροβόλα όπλα από τον στρατό του Ερντογάν, οι άνθρωποι ανησυχούν πολύ και γι αυτό οργανώνονται βάζοντας παντού φρουρούς για να προστατευθούν. Η μεγάλη ανησυχία όλων εδώ στη Λέσβο είναι: Τώρα οι μετανάστες είναι διάσπαρτοι παντού …»

  IV. Ο ρόλος των γερμανικών ΜΚΟ.
  «Έχουμε επίσης εδώ τη γερμανική ΜΚΟ Seawatch, με ένα μεγάλο ρυμουλκό το “Mare Liberum”. Όλοι άνθρωποι των antifa στην πέμπτη (δύναμη). Ακούω τόσο από τους μετανάστες όσο και από τους νησιώτες ότι οι Seawatch-Antifa δεν εμπλέκονται μόνο με τη συντονισμένη διακίνηση ανθρώπων, αλλά και με τη διακίνηση ναρκωτικών, εφοδιάζουν τους μετανάστες με κανονικά διαβατήρια – παράνομα, φυσικά – έτσι ώστε να μπορούν στη συνέχεια με αυτά τα διαβατήρια – συχνά από βαλκανικές χώρες – να μπορούν να εγκαταλείψουν το νησί και να μετακινηθούν στη χώρα με ναρκωτικά στις αποσκευές τους.
  Πραγματικά, ντρέπομαι εδώ που είμαι Γερμανίδα, επειδή εδώ υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός γερμανικών ΜΚΟ που συμπεριφέρονται σαν να ήταν οι αφέντες αυτού του νησιού και αυτής της χώρας. Άκουσα από δύο Γερμανούς ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και drone για να κατασκοπεύουν έναν ελληνικό στρατιωτικό χώρο και συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει πολύς στρατός εδώ και όλοι γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις εδώ. Η Ελλάδα, αλλά ειδικά τα νησιά, είναι σε επιφυλακή λόγω της επιθετικότητας της Τουρκίας και υπάρχουν φόβοι ότι θα υπάρξουν σχέσεις με τους Γερμανούς, οι οποίοι συνεχώς έρχονται σε επαφή με την άλλη πλευρά. Και τώρα με την κατηγορία κατασκοπείας στο στρατόπεδο. Αυτό ήταν λίγες μέρες πριν από τη φωτιά. Παρεμπιπτόντως, είδα drone σαν αυτό σε πολλές σκηνές στον καταυλισμό της Μόρια. Τους παίρνουν από τις ΜΚΟ, οι οποίες είναι πραγματικά εξαιρετικά καλά οργανωμένες.»

  V. Συμπεριφορά των μεταναστών απέναντι στους ντόπιους.
  «Μερικοί από αυτούς είναι πολύ θρασύς, επίσης επιθετικοί. Και αυτό που με επηρεάζει πραγματικά κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στον καταυλισμό: Εδώ υπάρχουν πολλοί τζιχαντιστές, αυστηρά ευσεβείς μουσουλμάνοι, ακόμη και οι Ταλιμπάν υπάρχουν εδώ. Μπορείτε να το δείτε στα ρούχα των Ταλιμπάν. Είναι ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος ντυσίματος. Και η γενειάδα. Επίσης, μου το είπαν οι κάτοικοι του καταυλισμού και μου τους έδειξαν.»

  VI. Χώρα προέλευσης των μεταναστών
  «Σύροι δεν υπάρχουν πλέον σχεδόν καθόλου…. Πάρα πολλοί στο μεταξύ έρχονται από την Αφρική… Εδώ στο στρατόπεδο κάθονταν πολλές γυναίκες, όμορφες και καλοθρεμμένες, με Hair-Extensions και κολλημένα μακριά νύχια. Πολλές από αυτές ταξίδευαν μόνες τους και απολάμβαναν μια κατάσταση σαν ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα και ζούσαν σε ένα ειδικό τμήμα του καταυλισμού. Επιπλέον, η απόλυτη πλειοψηφία που έχουμε εδώ είναι Αφγανοί, κυρίως από την φυλή των Χαζάρα, που είναι και η κύρια ομάδα Αφγανών στη Γερμανία. Νεαρά αγόρια με μοντέρνο κούρεμα και κινητό τηλέφωνο και συχνά με κομψά ρούχα από την Adidas & Co.»

  VII. Συμπεριφορά των μεταναστών σε σχέση με τον κορωνοϊό
  «Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, κανείς στο στρατόπεδο δεν φοβόταν τον Κορωνοϊό. Αυτό είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ και των ΜΚΟ, αυτό είναι ένα ψέμα. Είχαν προμηθευτεί όλοι με δωρεάν μάσκες. Όμως σχεδόν κανένας δεν τις φορούσε μέσα στο στρατόπεδο, εκτός εάν εργάζονται για ΜΚΟ ή φωτογραφίζονταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ήταν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό που αρνήθηκαν να μπουν σε καραντίνα. Πρέπει πραγματικά να φανταστεί κάποιος με ποιον εξαιρετικά επιθετικό τρόπο προφανώς το αρνήθηκαν να το κάνουν αυτό, από το οποίο ξεκίνησαν όλα, μέχρι και να μπει η φωτιά.»

  (*) Όλη η συνέντευξη στα γερμανικά : https://www.tichyseinblick.de/…/eine-koordinierte-aktion-m…/

  1. Καλησπέρα σας κ. Κωνσταντινου και πραγματικά ευχαριστούμε για τις πληροφορίες όπου δεν περιμέναμε να τις ακούσουμε απο κανένα μέσω ενημέρωσης στην Ελλάδα … Αλλωστε πότε έγινε κάτι τέτοιο ορθά όπως θα έπρεπε. Το βίντεο το οποίο παραθέτετε δεν υπάρχει είτε με υπότιτλους αγγλικούς ώστε να το προωθήσουμε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να πάψουν οι ανεγκέφαλοι να νομιζουν ότι με την δήθεν ”φιλανθρωπία” τους βοηθούν κανέναν πλην όσων θέλουν να καταστρέψουν την πατρίδα μας ;

   1. αγαπητή κα. Καμπάνη, τα οικονομικά μας είναι ελάχιστα και δεν επιτρέπουν να έχουμε μακετίστες και μεταφραστές… δεν έχουμε βλέπετε τα σκουπίδια του Σόρος ως χρηματοδότες… από την τσέπη μας τα βάζουμε !

 4. αποκάλυψα προ 3 ημερών ότι γνωρίζουμε για την ύπαρξη εμπρηστικών υλών κλπ σε καβάτζες σε απόμερες περιοχές της Μυτιλήνης και προειδοποιήσαμε Κρατική Ασφάλεια, η οποία έκανε ότι δεν άκουγε.

  Οι εμπρησμοί συνεζίζονται συνέχεια στο νησί, έχουν φτάσει μέχρι και την Ερεσσό…. (στο Δυτικό άκρο του νησιού μιά ώρα και βάλε με το αυτοκίνητο από την Μόρια), σήμερα 13-9 είχαμε περίπου 8 με 10.

  τα εξτρεμιστικά στοιχεία βρίσκονται ακόμα διάσπαρτα σε όλο το νησί και συνεχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους, καίνε και προετοιμάζονται. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που επιβεβαιώνουν με απόλυτη ακρίβεια τις αρχικές μας εκτιμήσεις και πληροφορίες. Ελπίζουμε οι Ελληνικές Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να μήν κρύψουν πάλι το πρόβλημα κάτω από το χαλί, επιτρέποντας στους δράστες απλά να επιστρέψουν στις πατρίδες τους ατιμώρητοι

Leave a Reply

Your email address will not be published.