Συνέντευξη του Προέδρου του Ελληνικού Παραρτήματος του Ρεπ.Κόμματος για Αφγανιστάν και Περιορισμούς Ελευθερίας

ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο το περιεχόμενο της συνέντευξης

 

Καλησπέρα σας, σήμερα μαζί μας έχουμε τον κο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Ελληνικού παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην χώρα μας.
Κε Κωνσταντίνου, καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στην εκπομπή
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αρχικά τι είναι ακριβώς το Ελληνικό αυτό παράρτημα; είναι ένα κόμμα; είναι ένα κίνημα; είναι μία πολιτική οργάνωση; είναι ένα think tank; αν θα μπορούσατε να μου λύσετε αυτή την απορία την οποία έχω

Είναι λίγο από όλα, αλλά βασικά είναι ένα πολιτικό κόμμα που γνωρίζουμε όλοι, είναι Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, αυτό το κόμμα έχει παραρτήματα για Αμερικανούς και διπλής υπηκοότητας πολίτες σε πολλές χώρες της υφηλίου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η οποία έχει ένα από τα πιο δραστήρια τμήματα του εξωτερικού του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και στόχος μας είναι αφενός μεν να στηρίζουμε με την ψήφο μας και τις δράσεις μας το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, αφετέρου δε να βοηθάμε την δεύτερη πατρίδα μας (τις ΗΠΑ) στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει στην διεθνή κονίστρα.

 

Ας πούμε μέχρι τώρα τι δράσεις έχει αναλάβει, θα μπορούσατε να μου δώσετε περιληπτικά το παράρτημα;
Μέχρι την έλευση του κομουνιστικού ιού κάναμε δύο συνέδρια τον μήνα με φυσική παρουσία. Δυστυχώς λόγω των μέτρων αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε πολύ της δια ζώσης εκδηλώσεις και έχουμε επικεντρωθεί σε πολιτικές δράσεις μέσω των ηλεκτρονικών μας μέσων και στην λειτουργία του Γεωστρατηγικού κέντρου του EastMed Strategic Studies Institute. Τόσο το κόμμα όσο και το γεωστρατηγικό έχουν πολύ δυναμική παρουσία μέσω των ιστοσελίδων μας και ιδίως μέσω της ειδησεογραφικής που είναι η eastmednews.org στην οποία ανεβαίνουν καθημερινά ειδήσεις και σχόλια με πολύ σοβαρό γεωπολιτικό αντίκτυπο και τα οποία παρακολουθούν όλα τα think tanks του κόσμου
Από την άλλη πλευρά έχουμε καθημερινή παρουσία – ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/RepublicansOverseasHellenicChapter/ και https://www.facebook.com/groups/217745992983012/
και προσωπική επικοινωνία μέσω του τηλεφωνικού κέντρου με τους περίπου σαρανταπέντε χιλιάδες εγγεγραμμένους ψηφοφόρους μας.
Ανακοινώνουμε ότι το επόμενο δεκαήμερο ξεκινάει μια τηλεοπτική-ιντερνετική προσπάθεια που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα είναι ένα μήνυμα μεταξύ του youtube το οποίο θα αποτελεί μια βιβλιοθήκη δημοσιεύσεων Ελληνοκεντρικού και Ελληνοαμερικανικού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και μια πιο παραδοσιακή ροή ειδήσεων και εκπομπών. Όλα αυτά στην ίδια πλατφόρμα η οποία ονομάζεται I love patrida, με σήμα το τσαρούχι!

 

Από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ποιες πιστεύετε ότι είναι οι πιο σημαντικές αξίες να μεταφυτευτούν ώστε να προοδεύσει η χώρα μας;
Ξέρετε κάτι ΜΙΑ “ΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ”, όχι το χρήμα, όχι τα ξόανα, να αγαπάς την πατρίδα σου αλλά και τον εαυτό σου, είναι πάρα πολύ απλό αλλά μας λείπει δυστυχώς!

 

Πάντως το εντυπωσιακό είναι ότι την καλύτερη απάντηση, μιας και αναφερθήκατε στον κουμμουνιστικός ιό, την έδωσαν οι Ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ σε τέσσερις πολιτείες Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ, αν θα μπορούσατε να επεκταθείτε σε αυτό, κατά πόσο  πισtεύετε ότι ήταν αποτελεσματική η αντιμετώπιση αυτή.
Κοιτάξτε τα λόγια περισσεύουν και οι πράξεις μετράνε. Αυτό που είδαμε σε όλα τα επίπεδα ήταν ότι η διακυβέρνηση της Αμερικής, στις κόκκινες πολιτείες(Ρεπουμπλικανικές) σε σχέση με τις μπλε(“Μαρξιστικές” Δημοκρατικές -είναι τόσο Δημοκρατικοί όσο ο Στάλιν), είδαμε την διαφορά! Είδαμε ανάπτυξη, είδαμε λιγότερα κρούσματα, λιγότερους θανάτους και περισσότερη ελευθερία! Αυτό κάτι σημαίνει… σημαίνει αυτό το μίγμα-σαλάτα απολυταρχίας με φασισμό που μας σερβίρει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πρόθυμοι υποστηρικτές της ανά τον κόσμο, δεν λύνει το πρόβλημα.
Αντίθετα το επιτείνει και αυτοί που πονάνε είναι οι λαοί και αυτοί που κερδίζουν είναι οι πολυεθνικές, οι πολιτικοί που ¨τα παίρνουν” χοντρά, και το βαθύ κράτος το οποίο προωθεί την ανελευθερία του πολίτη, την υποταγή του σε άγνωστα ανέλεκτα   και κυρίως με έλλειψη πολιτικής νομιμοποίησης κέντρα τα οποία μας οδηγούν σε πολύ δύσκολους ατραπούς.
θέλω να το πω και πιο απλά, μας πάνε (δεν ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί το κάνουν-προφανώς για το χρήμα και την δόξα, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο τελικός τους στόχους και το κυριότερο δεν ξέρουμε εμείς οι λαοί δεν αποφασίσαμε, δεν δώσαμε ποτέ την συναίνεση μας σε αυτή την απολυταρχία.

 

Πιστεύετε ότι πίσω από τον κορωνοϊό υπάρχει μια συνωμοσία; πιστεύετε ότι όντως βγήκε από το εργαστήριο ιολογίας από την Γιουχάν;
Έχω δημοσιεύσει ένα πρότυπο αγωγής, που μπορεί να καταθέσει ο κάθε Έλληνας πολίτης που έχει υποστεί βλάβες, στο οποίο είμαι ξεκάθαρος τα δεδομένα δείχνουν εκεί (στην Γιουχάν) ή όπως λέμε στα Αγγλικά China lie, people die. Δηλαδή γνωρίζουμε πλέον με δεδομένα ότι ο κορωνοϊός τους “ξέφυγε” (το ξέφυγε είναι ωραιοποιημένο) από το εργαστήριο τον Σεπτέμβριο του 2019 και το ομολογήσανε τον Φεβρουάριο. Εν τω μεταξύ όμως είχαν καταφέρει να μολύνουν όλο τον κόσμο, εκτός από τους εαυτούς τους.
Αυτά υπάρχουν μέσα στην αγωγή και προτρέπω τον κάθε Έλληνα πολίτη να την δώσει στον δικηγόρο του και να προχωρήσει, Το Κουμμουνιστικό Κινεζικό κόμμα πρέπει να πληρώσει για το έγκλημα που διέπραξε κατά της ανθρωπότητας και φυσικά πρέπει να πληρώσουν και όλοι εκείνοι οι ολιγάρχες οι οποίοι χρηματοδότησαν αυτό το εγχείρημα.

 

Από ότι θυμάμαι ο Τραμπ (θα φτάσουμε και σε αυτά τα γεγονότα) επιθυμούσε να αντιπαλέψει την Κίνα στα Διεθνή δικαστήρια για την επιρροή που είχε στον ΠΟΫ αλλά εγκαταλείφθηκε αυτό επί Μπάϊντεν, έτσι;
Κοιτάξτε ήταν προφανές όταν όλα τα ΜΜΕ (έστω πάρα πολλά) καθεστωτικά ΜΜΕ ανήκουν σε Κινεζικές εταιρίες, όταν το Χόλυγουντ ανήκει σε Κινεζικές εταιρίες όταν σημεία κλειδιά της Αμερικής και πολιτικοί έχουν εξαγοραστεί από τους Κινέζους ήταν λογικό, όποιος (ακόμα και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιστρατευόταν τα Κινεζικά συμφέροντα, να αντιμετωπίσει αυτά τα αίσχη, που αντιμετώπισε ο Πρόεδρος Τράμπ.
Πάραυτα κατάφερε και κέρδισε ένα ρεκόρ ψήφων -τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια παραπάνω από τον “κοιμώμενο Τζο”. Αν δεν ήταν η απίστευτη νοθεία που είχαν προσχεδιάσει οι Δημοκρατικοί με τις εταιρείες Βενεζουέλας (σσ εταιρείες με λογισμικό καταμέτρησης ψήφων) κτλ, αυτή την στιγμή η Κίνα θα ήταν σε πολύ δυσκολότερη κατάσταση και οι λαοί της υφηλίου σε πολύ καλύτερη.

 

Θα ήθελα να ρωτήσω για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, μετά από ενεά μήνες τι γνωρίζουμε σχετικά με αυτή την απάτη; πόσο κολοσσιαία ήταν;
θα ήταν δέκα εκατομμύρια περίπου ψήφοι που αφαιρέθηκαν από τον Τράμπ και καταμετρήθηκαν υπερ. του Μπάϊντεν.
Κοιτάξτε, έχω τεράστια εμπειρία πλέον στο θέμα των Αμερικανικών εκλογών, ως Έλληνας δικηγόρος είχα στις δικές μας εκλογές -πάντα ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος, έχω ασχοληθεί με εκλογικά θέματα και ως δικηγόρος- αλλά μετά την εγγραφή 44.000 νέων ψηφοφόρων στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και στους εκλογικούς καταλόγους σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, έχω αποκτήσει μία τεράστια εμπειρία, δηλαδή ξέραμε και πως να κλέψουμε αν χρειαζόταν, ήταν πολύ εύκολο, δεν το κάναμε και στείλαμε μόνο πραγματικούς ψηφοφόρους. Οι Δημοκρατικοί δυστυχώς δεν είχαν τις δικές μας δημοκρατικές ευαισθησίες και βάλανε να ψηφίσουν νεκροί, δέντρα, μετανάστες, διπλοψηφίες πολιτεία με πολιτεία. Ήταν πάρα πολύ εύκολο… τα δε ψηφοδέλτια τα τυπώνανε και δεν τα συμπλήρωναν με το χέρι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι ήταν αποτέλεσμα μαζικής φωτοτύπισης σε διάφορα κέντρα, δηλαδή όσες ψήφους τους λείπανε τις συμπληρώνανε με φωτοτυπίες και αυτό αποδείχτηκε γιατί τα ψηφοδέλτια βρεθήκανε να είναι πανομοιότυπα το ένα του άλλου.
Μπορούμε να μιλάμε για ώρες το πως κλέψανε. Το πρόβλημα ήταν ότι λόγω όλης αυτής της ιστορίας με την πανδημία, το εκμεταλέυτηκαν και κάνανε early voting, δηλαδή αντί το διάστημα της ψηφοφορίας να διαρκούσε μία ημέρα, διαρκούσε τριάντα ημέρες αλλά και δέκα ημέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, έτσι ότι τους έλειπε το συμπληρώσαν σε “μαϊμού” ψηφοδέλτια. Αυτό έχει αποδειχθεί πλήρως σε πολλές πολιτείες και κυρίως στις πολιτείες εκείνες στις οποίες το αποτέλεσμα ήταν οριακό και ενώ τις είχε κερδίσει ο Τράμπ με μεγάλη διαφορά, κατγραφήκανε να τις έχουν κερδίσει οριακά οι μαρξιστές.
Εξάλλου ο Στάλιν (ο πατερούλης τους) είχε πει το εξής “δεν με ενδιαφέρει ποιός με ψηφίζει, με ενδιαφέρει ποιός μετράει τους ψήφους”.
Φρόντισαν με μπόλικα λεφτά από τον Bill Gates, από τον Zuckerberg και τοποθετήσαν μαρξιστές στα κέντρα καταμέτρησης, οι οποίοι όταν κλείσανε λόγω ωραρίου τα κέντρα καταμέτρησης, κάθισαν όλο το βράδυ και καταμετρούσαν “μαϊμού” ψηφοδέλτια.
Για όλα αυτά υπάρχει τεκμηρίωση, οτιδήποτε ακούσετε περί του αντιθέτου είναι νεοταξίτικες μπαρούφες. ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν προϊόν νοθείας. Η νίκη του νυν ένοικου του Λευκού Οίκου (δεν τον λέω πρόεδρο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ- είμαι Αμερικανός πολίτης, έχω πολεμήσει 12 χρόνια στα Βατράχια στην Αμερική και αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ) είναι απλά ο νυν ένοικος του Λευκού Οίκου ώσπου να τον πετάξουν, το οποίο προβλέπεται να είναι και πολύ σύντομα.

Λυπάμαι που είμαι σκληρός αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

 

θα δούμε επιστροφή Τράμπ για το 2024, συζητήτε ευρέως αυτό, ακόμα και για το 2022 ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για speaker of the House

Εμείς ως Ρεπουμπλικανικό κόμμα, στηρίζουμε απολύτως. Πρέπει να κατέβει στην Φλόριντα Γερουσιαστής για αυτά τα δύο χρόνια, να αναλάβει την προεδρία (σσ της Βουλής των Αντιπροσώπων), αφού φύγει και η ανεκδιήγητη καμήλα … Καμάλα -το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεται είναι το καλό της Αμερικής και για την Ελλάδα είναι τραγωδία γιατί οι μισοί σύμβουλοι της είναι υπάλληλοι του Ερντογάν και της ΜΙΤ, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι. Όλα αυτά τεκμηριωμένα έχουν ανέβει κατά καιρούς, με ονόματα στο https://eastmednews.org/, το οποίο είναι ένας θησαυρός πληροφοριών για κάθε Έλληνα πατριώτη, με το οποίο παρέχουμε τα εφόδια για να αντιμετωπιστεί η Νεοταξίτικη προπαγάνδα στις ΗΠΑ.
Να κάνω ένα παραλληρισμό, το “Δημοκρατικό” κόμμα των ΗΠΑ, στην Ελλάδα πρέπει να το παρομοιάσουμε κάτι μεταξύ του Ανταρσία και της αριστερής πτέρυγας του Σύριζα για να υπάρχει η πολιτική αναλογία. Κάπου εκεί είμαστε.

 

Μια και αναφερόσαστε στην γεωπολιτική, Ο Τράμπ και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα γενικότερα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει αυτή την καταστροφή στο Αφγανιστάν; την οποία έφερε ο Τζο Μπάϊντεν;
Σαφώς, η καταστροφή, κατά αρχάς δεν έχει τέλος, φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Σήμερα 23 Αυγούστου, ακόμα παραμένουν 10.000 Αμερικανοί πολίτες στο Αφγανιστάν, δεν συζητάμε καθόλου για τους Αφγανούς συνεργάτες -για μένα τους έχουν εγκαταλείψει εντελώς στην τύχη τους, δεν ενδιαφέρονται, είναι αναλώσιμοι… όπως αναλώσιμοι είμαστε και όλοι εμείς οι λαοί του κόσμου για την ΝΤΠ-.
Υποτίθεται ότι σε εφτά ημέρες πρέπει να απομακρυνθούν 15.000-17.000. ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν, πόσοι Αμερικανοί πολίτες υπάρχουν στο Αφγανιστάν. Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί 2.500 σε δώδεκα ημέρες και έχουμε άλλες εννέα να απομακρυνθούν 17.000! Καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται. Οι Ταλιμπάν έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα ανανεώσουν την προθεσμία. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει τελειώσει η υπόθεση στο Αφγανιστάν.
Ο Πρόεδρος Τραμπ, είχε εξασφαλίσει ότι θα γινόταν σταδιακά η απομάκρυνση, πρώτα όμως των πολιτών και μετά των στρατιωτικών. Οι στρατιωτικοί θα εξασφαλίζανε την ομαλή τήρηση του σχεδίου και σίγουρα δεν θα παραδίδετο η βάση background και όλος ο πολεμικός εξοπλισμός στους Ταλιμπάν.
Τώρα, αυτή την στιγμή το Αφγανιστάν ανέβηκε 150 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κατοχής οπλικών συστημάτων εξαιτίας των 83 δις έμμεσης βοήθειας που έλαβε από το μαρξιστικό καθεστώς των ΗΠΑ, είναι τραγικό.
Την ώρα που η Ελλάδα παρακαλάει πλεονάζον υλικό των ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει την Ερντογανική απειλή, οι Ταλιμπάν, σύμμαχοι του Ερντογάν πήραν τζάμπα, τα καλύτερα οπλικά συστήματα αξίας 83 δις.
Βέβαια έχει μία λογική, αν δείτε τους συμβούλους του Μπάϊντεν η μισή μουσουλμανική αδελφότητα και πράκτορες της ΜΙΤ, είναι βασικά του στελέχη. Από που να αρχίσω από τον Cedric, όλα τα ονόματα είναι δημοσιευμένα, όπως προ είπα στο https://eastmednews.org/, να μην φάμε την εκπομπή αναφέροντας ονόματα.
Για την Ελλάδα, για τις ΗΠΑ και τον κόσμο όλο είναι τραγωδία.
Καταφέραμε και χάσαμε κάθε αξιοπιστία, στην Ευρώπη, στην ΝΑ Ασία … ποιος μας εμπιστεύεται πλέον;
Και που είναι οι εδώ Έλληνες που ήλπιζαν σε παρέμβαση των ΗΠΑ, σε περίπτωση όξυνσης των Ελληνοτουρκικών σχέσεων; μια κλωτσιά παρακάτω θα μας δώσει!
Αυτά τα βλέπει ο Ελληνοαμερικανικός κόσμος γι αυτό ψήφισε μονοκούκι Τραμπ, οι Έλληνες δεν τα βλέπουνε και κάνουν επικύψεις στον Μπάϊντεν, τον λένε και Μπαϊντενόπουλο! Αυτός είναι που θα ρίξει την πρώτη κλωτσιά στην Ελλάδα. Ήταν 25 χρόνια στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων και κανάκευε την Τουρκία από το πρωί μέχρι το βράδυ με το αζημίωτο βέβαια. Αυτά δεν γίνονται τζάμπα!
Στέλνει τον γιό του τον Hunter παίρνει την βαλίτσα από κάτω και τέλος.

 

Με τον Hunter τι έχει γίνει; Για τον Τράμπ βγάζανε … φτιάχνανε σκάνδαλα και ο Hunter που είχε κάτι χτυπητά ανεκδιήγητα πράγματα τίποτα
Είχε ανάγκη ο Πρόεδρος Τράμπ, ο Πρόεδρος μας από μίζες; Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει από την τσέπη του, είναι ο μόνος Πρόεδρος, εδώ και εκατό χρόνια που μπήκε πλούσιος και βγήκε φτωχότερος.
Ο Μπάϊντεν, ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει δουλέψει μία ημέρα στην ζωή του, μία ημέρα!
Κάτι θυμίζει αυτό και εδώ στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων -ας μην μπούμε σε αυτό γιατί θεσμικά δεν μπορώ να το σχολιάσω.
Λοιπόν, ό άνθρωπος που δεν δούλεψε μία ημέρα στην ζωή του και ήταν παράσιτο της πολιτικής ζωής, έφτιαξε τέσσερις βιλάρες των 20 εκατομυρίων δολαρίων η κάθε μία, δεν δικαιούται να ομιλεί ….
έστελνε τον γιό του με τις βαλίτσες … θυμίζει στους παλαιότερους από εμάς, που είχαμε παρακολουθήσει το σκάνδαλο Κοσκωτά που με τα πεντοχίλιαρα, είχε διπλώσει η καρότσα του φορτηγού … Έτσι είναι ο Μπάϊντεν!!!
Νομίζετε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε καμιά ελπίδα με δαύτονε;
Εγώ τα έλεγα.
Εμείς σαν κόμμα, η επίσημη θέση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, του Ελληνικού παραρτήματος αλλά και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα … τα λέγαμε, αλλά από εδώ μπαίνανε από εκεί βγαίνανε!!! Γιατί;;;

Γερμανία!!!Τους έλεγε η Μέρκελ, θα κάνετε ότι σας λέω εγώ !!! ΜΠΑΪΝΤΕΝ και ξερό ψωμί, αλλά εδώ έχουμε μάθει … ότι λέει η Γερμανία να κάνουμε τριάντα επικύψεις και να λέμε και ευχαριστώ!
Όπως έλεγε και στην ταινία “Για το καλό σας” “καταδώστε τους συντοπίττες σας, είναι φίλοι μας οι Γερμανοί” “Για το καλό σας”

 

Όσο αφορά την γεωπολιτική μας κατάσταση με την Τουρκία, γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση, ποια είναι η θέση η του κόμματος; πως πρέπει να αντιδράσουμε εναντίον αυτής της προκλητικότητας

Η θέση μας ήταν η τριμερής, το 3+1, δυστυχώς αυτό πλέον είναι ένα άπιαστο όνειρο.
Να εξηγήσω τι είναι το 3+1, αμυντική συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με την εγγύηση των ΗΠΑ. Ο Ν. Τραμπ, είπε ότι αν το κάνετε εσείς οι τρείς, εγώ βάζω την σφραγίδα ότι όποιος σας επιτεθεί έχει να κάνει με εμένα!
Αυτό ήταν μαζί με τον αγωγό eastmed που θα έφερνε απίστευτο πλούτο στην Ελλάδα, ένα πλούτο όμως που η Γερμανία μας απαγόρευσε να εξορύξουμε, θέλουν να καίνε τα δάση μας και να βάζουν ανεμογεννήτριες.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
και να οικονομάνε οι γαμπροί και οι κουμπάροι κάποιων υπουργών
ΑΥΤΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Να πουλάμε την πατρίδα μας για τους Γερμανούς!
Πραγματικά έχουμε φτιάσει σε ένα σημείο παραλογισμού… ερχότανε η Αμερική μας έδινε ένα eastmed χρηματοδοτημένο, μας έδινε απόλυτη αμυντική θωράκιση από την Τουρκία … και εμείς είπαμε Όχι!
Γιατί;;;; γιατί το λένε οι Γερμανοί ….
Οι Γερμανοί είδατε…
έχουν την Τουρκία εκεί πάνω

Λοιπόν έχαβε ένα ενδιαφέρον επεισόδιο σήμερα, συζητήσαμε πάρα πολλά πράγματα … Προτρέπω όλους τους θεατές μας σήμερα να κοιτάξουν το Ελληνικό παράρτημα Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Αν θέλετε να προσθέσετε εσείς κάτι άλλο κε Κωνσταντίνου …
Οχι απλά αγαπάτε τις πατρίδες σας και όχι τις πατρίδες κάποιων άλλων
Τέλεια σας ευχαριστώ πολύ κε Κωνσταντίνου που ήσασταν μαζί μας σήμερα
Χαίρετe

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.