Αικατερινη Κοριννα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ‼️‼️‼️τον ΟΗΕ , την UNESCO, τις ΜΚΟ , τους ευαισθητούληδες , τους αλληλέγγυους , αυτούς που χύνουν δάκρυα κροκοδείλια για κάθε παράνομο μετανάστη … από το Μπανγκλαντές ;;; ίσως ;;; 😒
Τους καταγγέλλω για αναισθησία , για υποκρισία , για κρυφές ατζέντες και για διατεταγμένη αποστολή κάποιους !!!
Βλέπετε οι Αρμένιοι κατοικοι του Artsakh έχουν την ατυχία να είναι λευκοί !!! και χριστιανοί !!!! και επιπλέον να συνορεύουν με το Αζερμπαιτζαν που έχει αγωγούς 😏😒.
Α … ξέχασα υποτίθεται πτι θα τους προφύλαξαν Ρώσοι 😒😒😒😒😒😒
Διαβάστε :👇👇👇
Το Αζερμπαϊτζάν μετατρέπει την αρμενική εκκλησία Sourp Hambardsoum (Ιερά Ανάληψη) στο Artsakh σε τζαμί!‼️😡
Το Αζερμπαϊτζάν μετατρέπει την αρμενική εκκλησία Sourp Hambardsoum (Ιερά Ανάληψη) του Berdzor στο κατεχόμενο τμήμα του Artsakh σε τζαμί 😡στη γενική αδιαφορία του διεθνή παράγοντα, όπως δεν νοιάστηκε για την Αγια Σοφιά Κωνσταντινούπολης που είναι το σύμβολο του παγκόσμιου χριστιανισμού.
Ο σφετερισμός της ιστορίας, η καταστροφή της πολιτισμικής ταυτότητας, η θρησκευτική μισαλλοδοξία, η παραχάραξη στο Αρτσάχ/Ναγκόρνο Καραμπάχ συνεχίζεται.❗️
Το Αζερμπαϊτζάν μετατρέπει τον Ιερό Ναό της Ανάληψης του Μπερντζόρ σε τζαμί, όπως αναφέρει η Κρατική Υπηρεσία για την Προστασία του Ιστορικού Περιβάλλοντος της Δημοκρατίας του Αρτσάχ.
Το μήνυμα υπογραμμίζει ανησυχίες για απαλλοτρίωση της ιστορίας, καταστροφή της πολιτιστικής ταυτότητας, θρησκευτική μισαλλοδοξία και παραποίηση.
Η εκκλησία Berdzor St. Ascension ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Aleksan Hakobyan, του πρώτου επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Kashatagh.
Η ανέγερση του ναού ολοκληρώθηκε το 1998 και ο σταυρός του τρούλου αγιάστηκε στις 31 Μαΐου του ίδιου έτους. Υπεύθυνος αρχιτέκτονας του ναού είναι ο Hrachya Gasparyan.
Ο πατέρας Αθάνας υπηρετεί ως πνευματικός εφημέριος της περιοχής από τα εγκαίνια του ναού, ενώ ο πατέρας Beniamin Tsaturyan ανέλαβε το ρόλο το 2019.
Και υπαρχει και συνέχεια … απόAndreas Reos
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί…
Οι φώτος είναι προχθεσινές.
Εικόνες από το Αρτσάχ.
Έβδομος μήνας αποκλεισμού και από τις 16 Ιουνίου αποκλεισμός ΚΑΙ της ανθρωπιστικής βοήθειας ΚΑΙ διέλευσης ασθενοφόρων!‼️‼️‼️‼️
120.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα, νερό, τρόφιμα, φάρμακα. ‼️
Κανένα προσφυγικό κύμα, κανένα ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, καμία παρουσία ΜΚΟ!
Η σιωπή των αλληλέγγυων συγκινητική.
Πληθυσιαμκή εκκαθάριση
Κάθε μέρα και για όσο χρειαστεί.
Περισσότερα από 270 παιδιά έχουν χωριστεί από τους γονείς τους!‼️‼️
Για σκεφτείτε το, οι γονείς, να συνέβαινε αυτό σε εσάς και στο παιδί σας και μάλιστα, χωρίς ρεύμα, να μην έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας!
Παρακαλώ βοηθήστε στη διάδοση του ζητήματος του αποκλεισμού του Αρτσάχ, μιας εδώ και αιώνες ιστορικής περιοχής της Αρμενίας.
Παρακαλώ κοινοποιήστε, ίσως είναι ένα ελάχιστο δείγμα αντίστασης και προσπάθεια γνωστοποίησης και ευαισθητοποίησης στο θέμα.🙏🙏
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.