Γιατρός ζητά την απόσυρση των εμβολίων COVID-19 των εταιρειών Pfizer, Moderna μετά από νέα έρευνα

Πηγή : The Epoch Times

Γράφει ο ZACHARY STIEBER

ΣΙΑΤΛ, Ουάσιγκτον – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Δόσεις του εμβολίου Pfizer Covid-19 και κάρτες καταγραφής εμβολιασμού περιμένουν παιδιατρικούς ασθενείς στο UW Medical Center – Roosevelt στις 21 Ιουνίου 2022 στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 για παιδιά κάτω των 5 ετών ξεκίνησαν σήμερα σε όλες τις ΗΠΑ (Φωτογραφία David Ryder/Getty Images) Ουάσιγκτον. Οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 για παιδιά κάτω των 5 ετών ξεκίνησαν σήμερα σε όλες τις ΗΠΑ (Φωτογραφία David Ryder/Getty Images)

Ένας Αμερικανός γιατρός συμμετέχει στις εκκλήσεις για απόσυρση των mRNA εμβολίων COVID-19, επισημαίνοντας νέα έρευνα που αναδεικνύει τη σχέση μεταξύ εμβολίων και νέων ενεργειών.

Ο Dr. Joseph Fraiman, γιατρός με έδρα τη Λουιζιάνα, ο οποίος διεξάγει επίσης έρευνες πάνω στην COVID-19 και σε άλλα θέματα υγείας, λέει ότι είναι καιρός να σταματήσει η χορήγηση των εμβολίων COVID-19 της Pfizer και της Moderna μέχρι να αποδειχθούν από νέες κλινικές δοκιμές ότι τα οφέλη από τα εμβόλια υπερτερούν των βλαβών.

Οι νέες έρευνες, συμπεριλαμβανομένης της εκ νέου ανάλυσης των δοκιμών για τα εμβόλια, εγείρουν ανησυχίες σχετικά με το κατά πόσον τα οφέλη από τα εμβόλια υπερτερούν των βλαβών, σύμφωνα με τον γιατρό.

«Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών σε επίπεδο πληθυσμού ή ακόμη και στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Δεν βλέπω τα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό», δήλωσε ο Fraiman στους Epoch Times. «Αλλά δεν μπορώ επίσης να πω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι είναι δυνητικά πιο επιβλαβές, αλλά υπάρχει και εδώ αβεβαιότητα. … Δεδομένου αυτού του σεναρίου, πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να λαμβάνουν τα [εμβόλια] εκτός κλινικής δοκιμής, επειδή πρέπει να καταλάβουμε … αν τα οφέλη τους υπερτερούν της βλάβης ή αν η βλάβη υπερτερεί των οφελών».

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα θα είναι μια τυχαιοποιημένη δοκιμή», πρόσθεσε.

Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

δείτε όλο το άρθρο εδώ:  https://theepochtimes.gr/giatros-zita-tin-aposyrsi-ton-emvolio/?fbclid=IwAR0xSPQOMYH7thVasVBkB9QXDGrz6Ramj7YX531iBdf3b-Llnc0u9KQWNAU

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.