Μουσουλμάνοι του Εξωτερικού καλούν τους «μετανάστες» σε εξέγερση μέσα στην Ελλάδα

Εφοδιασμένοι με κινητά τελευταίας τεχνολογίας οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να ξεσηκωθούν ανά πάσα στιγμή εντός Ελλάδας, ακόμα και από το εξωτερικό!

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR προκαλεί έντονο προβληματισμό!

Μουσουλμάνος από την Κοπεγχάγη της Δανίας καλεί τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Κω να εξεγερθούν, παραλληλίζοντας μάλιστα το hot spot του νησιού με τις φυλακές Γκουαντάναμο, την ώρα που σε ένα άλλο νησί, την Λέρο, έχουν σχηματισθεί συμμορίες, των οποίων οι συμπλοκές είναι καθημερινές λόγω του λαθρεμπορίου. Συγκρούονται με πέτρες και ρόπαλα, μέσα στο Κέντρο υποδοχής προσφύγων του νησιού.Όπως μεταδίδει το STAR, στην Λέρο υπάρχει παράνομη διακίνηση αγαθών. Εμπορεύονται παράνομα ακόμα και αρνιά, τα οποία, προφανώς, έκλεψαν από κάποια στάνη του νησιού. Τα σφάζουν στο χώμα, υμνώντας τον Αλλάχ και στη συνέχεια, φωτογραφίζονται δίπλα στο εμπόρευμα, που εκτίθεται πλέον σε κοινή θέα, για τους υποψήφιους αγοραστές του hot spot.

Κάποιοι ωστόσο επιχειρούν να υποκινήσουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις στα νησιά μας, μέσω ομαδικού ξεσηκωμού.

Άραβας από την Κοπεγχάγη , προτρέπει τους μετανάστες στην Κω, να εξεγερθούν και να κάνουν γενική απεργία πείνας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ακροδεξιά» την ελληνική κυβέρνηση, γιατί όπως λέει, αποφάσισε να φτιάξει τα νέα κλειστά κέντρα για τους μετανάστες.

«Η κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό στρατόπεδο της Κω, είναι απάνθρωπη και παρόμοια με το στρατόπεδο κράτησης του Γκουαντάναμο…», αναφέρει, βάσει του ρεπορτάζ του STAR και συνεχίζει:«Καλώ όλους τους πρόσφυγες στο ανοιχτό hot spot, σε γενική απεργία πείνας… Αν επιλέξετε να παραμείνετε σιωπηλοί και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, σας περιμένει η βίαιη επιστροφή στην Τουρκία. Τι περιμένετε από μια ακροδεξιά κυβέρνηση;»

«Όσο για σας αδέλφια που προς το παρόν είστε σε ανοιχτό καμπ, να περιμένετε ότι με το που χτιστούν τα κλειστά κέντρα, άμεσα θα σας μεταφέρουν σε αυτά με τη βία. Ενωθείτε με τους αδελφούς στο κλειστό στρατόπεδο της Κω και κηρύξτε γενική απεργία πείνας», καταλήγει.

πηγή: https://starvoice.gr

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.