Όλες οι ομιλίες για την ημερίδα «Παράνομη Μετανάστευση – Απειλή στις Εθνικές Kυριαρχίες» | 29.01.2020

Χαιρετισμός του προέδρου του Ελληνικού Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, Jonathan Κωνσταντίνου

Παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη, συντονιστή της εκδήλωσης

Ομιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτή Α΄ Αθηνών

Ομιλία του Κώστα Μουτζούρη, Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Ομιλία του Γιάννη Ξενάκη, Αντιδημάρχου Χίου

Ομιλία του Αναστάσιου Λαυρέντζου, Συμβούλου Επιχειρήσεων – Συγγραφέα, με θέμα: «Ο «δικαιωματισμός» ως εργαλείο κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας»

Ομιλία του Ανδρέα Ηλιόπουλου, τέως υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής

Ομιλία του Λάμπρου Καλαρρύτη, δημοσιογράφου, με τίτλο: «Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στη Ελλάδα»

Ομιλία του Γιώργου Χαρβαλιά, δημοσιογράφου – Πολιτικού Αναλυτή, με τίτλο: «Αλήθειες και ψέματα για την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα»

Ομιλία του Βασίλειου Πολίτη, υποναύαρχος ε.α., με τίτλο: «Ο δούρειος ίππος του μεταναστευτικού ως σύγχρονη ασύμμετρη απειλή για το μέλλον του έθνους»

Ομιλία του Ιωάννη Νομικού, Διευθυντή Research Institute for European and American Studies με τίτλο: «Ριζοσπαστικοποίηση και Εθνική ασφάλεια»

Ομιλία του Αθαν. Κοσμόπουλου, Υπεύθ. Προστασίας Δεδομένων. Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τίτλο: «Ο Υβριδικός Χαρακτήρας της Μεταναστευτικής Απειλής για τις Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες»

Ομιλία του Σαγιά Γεώργιου, Παιδαγωγού – Msc στην Ορθόδοξη Θεολογία, με τίτλο: «Ο συνδυασμός παράνομης μετανάστευσης και ισλαμισμού ως απειλή στην εθνική κυριαρχία-Προτάσεις αντιμετώπισης»

Ομιλία του Αρίσταρχου Γκρέκα, Αρχιμανδρίτη, Επίκουρου Καθηγητή ΕΚΠΑ, με τίτλο: «Νόμιμη μετανάστευση και θρησκευτική διπλωματία»

Δείτε εδώ την τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή στην ημερίδα

Ομιλία του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, Βουλευτής Α΄ Πειραιώς

Ομιλία του Ηλία Ηλιόπουλου, Ιστορικού – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μονάχου με τίτλο: «Εθνική κυριαρχία-Παράνομη μετανάστευση: Η νέα διαχωριστική γραμμή»

Ομιλία του Αρβανιτάκη Αλέξανδρου, Διεθνολόγου, με τίτλο: «Μετανάστευση και τοπικές κοινότητες: ένταξη, ενσωμάτωση ή αφομοίωση»

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.